Yritys- ja yhteisökonsultointi

 Kongressi-, kokous- ja koulutuspalvelut

 

Autamme mielellämme yrityksiä kontaktien luomisessa Slovakiassa ja lähimaissa. Myös erilaiset julkisen sektorin edustajat, delegaatiot, lautakunnat sekä akateemiset valtuustot ovat avullamme tavanneet oikeita tahoja Slovakiassa.

Meillä on toimivat kontaktit erilaisiin maatalousyrittäjiin, ajoneuvoteollisuuteen, liikelaitoksiin, korkeakouluihin ja yliopistoihin, ministeriöihin ja virastoihin.

Kokemuksemme on laajentunut myös LEADER rahoitusta hakevien yhteisöjen piiriin ja voimme asiantuntevasti auttaa isäntäkontaktien järjestämisessä kohdemaissamme.

Toimintatapamme yhteyksien luomisessa perustuu verkostoon ja kärsivällisiin yhteydenottoihin oikeiden henkilöiden välityksellä. Konsultointi hinnoitellan aina etukäteen ottaen huomioon, minkälaisen instanssin kanssa tullaan olemaan tekemisissä.Harrastajayhdistyksistä kanssamme ovat aiemmin olleet tekemisissä esimerkiksi numismatiikan harrastajat, joiden kokemuksista voitte lukea täältä (alasivu toiminta). Juuri yksityiskohtaisten erikoisohjelmien järjestäminen on henkilökuntamme suuri intohimo. Muita asiakkaitamme ovat olleet mm. työkalujen maahantuoja BEOMAN Oy, Arkeologian harrastajat ANGO Ry, Matkailualan verkostoyliopisto, Horse Show Buildings, Vetelin musiikinystävät ja Kunta-alan ja Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Ry.